Gabriela Firea vrea să aloce 15 milioane de lei Catedralei Mântuirii Neamului

Postat la 08 august 2016 87 afişări

Gabriela Firea vrea să aloce 15 milioane de lei Catedralei Mântuirii Neamului

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, propune modificarea Bugetului General al Bucureştiului şi acordarea unui sprijin financiar de 15 milioane de lei Patriarhiei Române, pentru continuarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului, şi încă 4,5 milioane de lei pentru Mănăstirea Antim.

 Printr-un proiect de modificare a bugetului Primăriei Generale a Capitalei, Gabriela Firea propune consilierilor generali ai Municipiului Bucureşti acordarea unui sprijin financiar în valoare de 15 milioane de lei, pentru continuarea lucrărilor la Catedrala Mântuirii Neamului, iar un alt sprijin financiar de 4,5 milioane de lei pentru Mănăstirea Antim.

Administraţia Monumentelor şi Patrimoniului Turistic, din cadrul PMB, comunică aprobarea Primarului General pentru suplimentarea bugetului instituţiei cu aceste sume.

Momentan, reprezentanţii PSD, USR, PNL şi PMP, din cadrul Consiliul General al Capitalei nu au stabilit dacă vor vota pentru aprobarea proiectul de modificare a bugetului.

Pentru ca această finanţare să fie aprobată, e nevoie de voturile a peste jumătate dintre consilierii care participă la şedinţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.