Gabriela Firea: ”Responsabilitatea primarului general este asigurarea unui transport public civilizat, nu jecmănirea bucureştenilor”

Postat la 19 iulie 2021 56 afişări

Gabriela Firea: ”Responsabilitatea primarului general este asigurarea unui transport public civilizat, nu jecmănirea bucureştenilor”

Gabriela Firea îl critică pe Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, după anunţarea deciziei de majorare a tarifelor pentru transportul public. „Responsabilitatea primarului general nu este jecmănirea bucureştenilor!”

”Coaliţia dreptei unite împotriva cetăţenilor loveşte în bugetul fiecărui călător! Responsabilitatea primarului general este asigurarea unui transport public civilizat, nu jecmănirea bucureştenilor!

Solicit Primarului General şi reprezentanţilor Coaliţiei ruşinii de dreapta să înceteze cu minciunile, propaganda ieftină şi informaţiile false pe care le tot aruncă în ochii cetăţenilor!”

„Niciuna dintre măreţele realizări cu care se împăunează nu îi aparţin şi nu le aparţin: biletul unic STB-Metrorex a fost introdus din 2017 (a scris toată presa), toată documentaţia pentru a obţine compensarea TVA a fost pregătită şi prezentată Ministerul de Finanţe şi ANAF încă din 2019, dar niciodată aprobată Bucureştiului, din motive de răzbunare politică!

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asigurare,
bucuresteni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.