Gabriela Firea îl atacă pe Nicuşor Dan: maestrului Alexandru Arşinel i se întâmplă o mare nedreptate

Autor: Petru Mazilu Postat la 01 februarie 2022 471 afişări

Gabriela Firea îl atacă pe primarul Capitalei, Nicuşor Dan, care nu a prelungit contractul actorului Alexandru Arşinel de la Teatrul Constantin Tănase. Maestrului Alexandru Arşinel i se întâmplă o mare nedreptate, spune Firea.

Gabriela Firea îl atacă pe Nicuşor Dan: maestrului Alexandru Arşinel i se întâmplă o mare nedreptate

Mesajul a fost transmis pe Facebook.

„Ce i se întâmplă zilele acestea maestrului Alexandru Arşinel este o mare, o imensă nedreptate. Nu poţi să-l arunci precum o măsea stricată din teatrul unde a jucat şi a creat aproape 60 de ani. Ce a făcut primarul general Nicuşor Dan cu Alexandru Arşinel este o dezonoare pe care nimeni nu o înţelege. Maestrul Arşinel nu mai era director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase de patru ani şi nici nu mai avea vreo funcţie de conducere. Îşi dorea să continue pe postul de consilier artistic şi să-i înveţe pe actorii mai tineri din experienţa adunată zeci de ani pe scenă”, a scris Gabriela Firea pe reţeaua de socializare.

Firea mai susţine că prin excluderea lui Arşinel din teatru nu se face economie la buget.

„Tot ce reprezintă astăzi Teatrul de Revistă Constantin Tănase i se datorează maestrului Arşinel. Nicuşor Dan nu a făcut nicio economie la buget după ce l-a îndepărtat pe acest mare actor din funcţia de consilier artistic”, a adăugat Gabriela Firea.

Actorul Alexandru Arşinel a anunţat zilele trecute că primarul Nicuşor Dan nu i-a prelungit contractul cu Teatrul Constantin Tănase.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.