Gabriela Firea, după respingerea majorării alocaţiilor: Incredibil, vot împotriva copiilor ţării

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 25 februarie 2021 62 afişări

Gabriela Firea, după respingerea majorării alocaţiilor: Incredibil, vot împotriva copiilor ţării

Senatorul PSD Gabriela Firea reacţionează după ce amendamentul privind majorarea alocaţiilor copiilor a fost respins, joi, în comisiile pentru Muncă: „Nu sunt cuvinte în vocabular pentru a-i defini pe politicienii care în campanie au promis lapte şi miere, iar acum s-au opus cu vehemenţă”.

„Incredibil, vot împotriva copiilor ţării! Parlamentarii PNL, USR - Plus, UDMR din comisiile de Muncă, Egalitate de Şanse şi Drepturile omului au votat împotriva amendamentului pentru majorarea alocaţiilor, făcut la Legea Bugetului, depus de grupul nostru social democrat. Au votat pentru, alături de noi, doar parlamentarii partidului AUR”, scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ea precizează că era vorba de doar 0,27 % din PIB.

„Au găsit bani pentru toate interesele lor, dar nu şi pentru copii!! Nu sunt cuvinte în vocabular pentru a-i defini pe politicienii care în campanie au promis lapte şi miere iar acum s-au opus cu vehemenţă unui amendament atât de aşteptat, de familiile din România”, conchide Firea.

PSD a cerut majorarea alocaţiilor copiilor de la 214 la 300 de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
firea,
alocaţii,
amendament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.