Gabriela Firea, după majorarea taxelor pentru parcările de reşedinţă din Capitală: ”Nicuşor Dan, o năpastă pe capul bucureştenilor”

Postat la 28 aprilie 2021 120 afişări

Gabriela Firea, după majorarea taxelor pentru parcările de reşedinţă din Capitală: ”Nicuşor Dan, o năpastă pe capul bucureştenilor”

Gabriela Firea îl etichetează pe Nicuşor Dan, primarul general al Capitalei, drept ”o năpastă pe capul bucureştenilor” după ce, ieri, a fost votată în Consiliul General majorarea taxelor pentru parcările de reşedinţă din Bucureşti.

Nicuşor Dan a anunţat, în mediul online, că această majorare a fost propusă la cererea primarilor de sector, urmând a intra, efectiv, în vigoare în 2022.

”La solicitarea primarilor de sector din Bucureşti, în Consiliul General s-a votat azi şi majorarea taxelor pentru parcările de reşedinţă. Aceste taxe vor creşte efectiv începând cu 2022 şi vor ajunge până la o sumă cuprinsă între 300 şi 600 de lei pe an, în funcţie de zonă. E de subliniat că banii din aceste taxe ajung la primăriile de sector, iar primarii de sector au cerut majorarea acestor taxe pentru creşterea bugetelor sectoarelor, urmând astfel să se asigure şi mai buna întreţinere a acestor parcări”, a scris primarul general al Capitalei. Amendamentul a fost votat de către consilierii generali împreună cu un proiect care prevede şi creşterea taxelor şi impozitelor din Bucureşti pe anul 2021.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresteni,
capitala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.