Gabriel Oprea a demisionat de la şefia UNPR. Interimatul funcţiei va fi asigurat de Neculai Onţanu

Postat la 03 martie 2016 51 afişări

Gabriel Oprea demisionat joi din funcţia de preşedinte al Uniunii Naţionale pentru Progresul României, se arată într-un comunicat de presă al Uniunii remis MEDIAFAX.

Gabriel Oprea a demisionat de la şefia UNPR. Interimatul funcţiei va fi asigurat de Neculai Onţanu

 Oprea a trimis UNPR o scrisoare în care îşi anunţă demisia de la şefia partidului.

Redăm în continuare textul integral al scrisorii transmise în acest sens membrilor partidului.

"Dragi colegi,

În aceşti aproape şase ani de activitate politică, UNPR a fost adesea pus la încercare şi de fiecare dată am depăşit împreună obstacolele ce ne-au ieşit în cale. Cu toţii am ales drumul corect pentru partid şi cu toţii am dat dovadă de tărie de caracter atunci când a fost nevoie.

Astăzi UNPR este în faţa unui moment pe cât de dificil, pe atât de important pentru viitorul său. Prin urmare, în calitate de fondator, de preşedinte şi mai ales în calitate de membru al acestei echipe am ales să fac tot ceea ce ţine de mine pentru ca partidul să treacă şi peste acest obstacol.

Am decis aşadar să demisionez astăzi din funcţia de preşedinte UNPR. Nu este o decizie uşoară, dar este unul din lucrurile pe care le mai pot face pentru a da partidului şi întregii echipe o şansă în plus în acest an electoral. Am fondat UNPR şi am contribuit din plin la rezultatele de până acum, dar ştiu bine că nu aş fi reuşit fără ajutorul fiecăruia dintre dumneavoastră.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
demisie,
functie,
gabriel oprea,
unpr,
sefie,
asigurare
/actualitate/gabriel-oprea-a-demisionat-de-la-sefia-unpr-interimatul-functiei-va-fi-asigurat-de-neculai-ontanu-15095660
15095660
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.