Furtul de documente de la Vatican: Asistentul personal al Papei şi un complice al acestuia vor fi judecaţi

Postat la 13 august 2012 29 afişări

Asistentul personal al Papei Benedict al XVI-lea, Paolo Gabriele, acuzat de furt de documente confidenţiale, şi un complice al acestuia, Claudio Sciarpelletti, informatician la Secretariatul de Stat, vor fi judecaţi de o instanţă a Vaticanului.

Paolo Gabriele va fi judecat pentru furt în formă agravată, iar Claudio Sciarpelletti, pentru complicitate, anunţă judecătorul de instrucţie Piero Bonnet într-un comunicat difuzat de Sfântul Scaun. Sciarpelletti este analist şi programator la Secretariatul de Stat de la Vatican.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vatican,
documente,
furt,
complice
/actualitate/furtul-de-documente-de-la-vatican-asistentul-personal-al-papei-si-un-complice-al-acestuia-vor-fi-judecati-9944232
9944232
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.