Furnizorul de mobilier de lux Rovere Mobili lansează o colecţie pe segmentul eco

Autor: Florin Casota Postat la 03 octombrie 2017 1844 afişări

După deschiderea celui de al zecelea showroom, în Braşov, ceea ce a reprezentant o investiţie de peste 500.000 de euro, Rovere Mobili atacă şi segmentul eco, lansând o nouă colecţie care se adresează persoanelor şi companiilor care preţuiesc şi respectă natura.

Furnizorul de mobilier de lux Rovere Mobili lansează o colecţie pe segmentul eco

Colecţia cuprinde piese de mobilier realizate din lemn salvat de la mobilier sau case vechi sau din alte materiale reciclabile care au ca scop protejarea mediului înconjurător.

„Lansarea noii colecţii vine ca o continuare firească a strategiei noastre de consolidare a brandului pe piaţa din România. Dorim să fim cât mai aproape de români cu soluţii şi idei de amenajare a locuinţelor. Portofoliul nostru de produse este din ce în ce mai variat. Fie că vorbim de bugete de sute, mii sau chiar zeci de mii de euro, echipa de consultanţi Rovere Mobili va veni mereu în întâmpinarea clienţilor cu cele mai bune şi aplicate variante pentru amenajarea locuinţei. Considerăm că pe această piaţă mereu în schimbare, încrederea clienţilor este cea mai importantă şi ne bucură faptul că majoritatea clienţilor revin la noi de fiecare dată când au nevoie de soluţii în amenajarea locuinţei.”, a declarat Nicoleta Paraschiv, Product Manager în cadrul Rovere Mobili.

Prezenţi pe piaţa din Romania din anul 2002, Rovere Mobili a înregistrat anul trecut o creştere a cifrei de afaceri de peste 40%.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.