Rockstarul Tom Petty a murit. Muzicianul a fost găsit inconştient în casa sa

Postat la 03 octombrie 2017 328 afişări

Rockstarul Tom Petty, liderul formaţiei The Heartbreakers, a murit pe 2 octomrbrie, vestea fiind confirmată de către Tony Dimitriades, managerul formaţiei Tom Petty & The Heartbreakers. Muzicianul avea 66 de ani.

Rockstarul Tom Petty a murit. Muzicianul a fost găsit inconştient în casa sa

Petty a fost găsit inconştient în casa sa după ce a suferit un atac de cord, potrivit TMZ. Acesta a fost dus la spital şi conectat la aparate. Medicii au găsit un puls când l-au luat cu salvarea, dar la spital au observat că nu exista nicio activitate a creierului şi au decis să întrerupă aparatele care-l ţineau în viaţă.

Trupa tocmai încheiase un turneu susţinut în timpul verii. Ultimul spectacol a avut loc lunea trecută, în cadrul turneului aniversar al trupei. Tom Petty & The Heartbreakers s-au lansat în anii 1970 şi a fost inclusă în 2002 în Rock and Roll Hall of Fame.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.