Funeriu vrea sa se tina cursuri inca din prima zi de scoala, pentru "recredibilizarea sistemului"

Postat la 29 august 2010 9 afişări

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a declarat, sambata, la Festivalul "Peninsula" de la Targu Mures, ca a cerut ca pana in 9 septembrie toate orarele scolilor din Romania sa fie pregatite, astfel incat sa se tina cursuri inca din prima zi de scoala, "pentru recredibilizarea sistemului".

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a spus ca vrea sa se tina cursuri inca din prima zi de scoala, precizand ca principalul mesaj pe care sistemul poate sa il dea, pentru "recredibilizarea invatamantului romanesc", este seriozitatea.

"Am cerut inspectorilor scolari generali ca pana in 9 septembrie sa avem toate orarele pregatite, astfel incat inca din prima zi de scoala sa se faca scoala, pentru ca eu cred ca principalul mesaj pe care sistemul si reteaua pot sa-l dea, pentru recredibilizarea invatamantului romanesc, este seriozitatea, foarte, foarte multa rigoare si pana la urma normalitate", a declarat Daniel Funeriu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
educatie,
Funeriu,
scoala,
cursuri,
elevi
/actualitate/funeriu-vrea-sa-se-tina-cursuri-inca-din-prima-zi-de-scoala-pentru-recredibilizarea-sistemului-7051412
7051412
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.