Funeriu: Dascali, cine va reprezinta mai bine, elevii sau liderii sindicali?

Postat la 14 mai 2010 14 afişări

Ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, a criticat joi seara, la Comisia de Invatamant din Camera, absenta liderilor sindicali de la consultarile organizate la Minister, tinand sa faca un apel la dascali pentru ca elevii sa nu fie prinsi in lupta dintre Guvern si reprezentantii salariatilor.

"Romania trece prin momente dificile. Azi dimineata, inainte sa vin in aceasta comisie am invitat liderii sindicali la discutii pentru a incerca sa avem o pozitie cat se poate de apropiata atat in ceea ce priveste procesul care se desfasoara in acest moment cat si aceasta lege. Liderii sindicali nu au venit. Am spus azi dimineata doua lucruri: absentii nu au niciodata dreptate. I-am invitat sa fie parte a solutiei si nu parte a problemei. Am mai spus ca lupta noastra, a tuturor, e lupta impotriva crizei, nu este lupta impotriva copiilor", a spus Funeriu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/funeriu-dascali-cine-va-reprezinta-mai-bine-elevii-sau-liderii-sindicali-6119096
6119096
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.