Fujitsu lansează Stylistic Q702, o tabletă hibrid

Autor: Anca Barbulescu Postat la 23 ianuarie 2013 12 afişări

Noua tabletă Fujitsu Stylistic Q702 combină caracteristicile unei tablete cu cele ale unui notebook şi este adresată în special utilizatorilor din mediul de business.

"Prin intermediul Stylistic Q702, Fujitsu oferă portabilitatea unei tablete şi o tastatură ataşabilă, care o transformă într-un notebook cu ajutorul căruia se poate crea conţinut, precum lucrul la un document sau editarea unei propuneri de afaceri", a declarat Dieter Heiss, vicepreşedinte pentru Workplace Systems în cadrul Fujitsu Technology Solutions.

Tableta este dotată cu cea de-a treia generaţie a gamei de procesoare Intel Core i3 sau i5 şi cu tehnologia Inter vPro şi include suport pentru conexiune 3G/UMTS sau 4G/LTE. Are display HD multi-touch cu diagonala de 11,6 inci, două camere foto (forntal şi pe spate) şi are memorie DDR3 de 4GB. Fără tastatură, dispozitivul cântăreşte 850 de grame.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Fujitsu,
Stylistic Q702,
tabletă
/actualitate/fujitsu-lanseaza-stylistic-q702-o-tableta-hibrid-10518044
10518044
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.