Fuia: Scăderea TVA la alimente nu figurează pe agenda Guvernului în acest an

Postat la 22 februarie 2012 8 afişări

Scăderea TVA la alimente nu figurează pe agenda Guvernului din acest an, pentru că în condiţiile economice actuale nu se poate vorbi de o relaxare fiscală, a declarat miercuri într-o conferinţă de presă ministrul Agriulturii, Stelian Fuia.

"În condiţiile financiare actuale nu putem vorbi de o relaxare fiscală şi, dacă ne uităm la ţările din jur, pe de o parte Grecia, unde este o cedare de suveranitate, şi la Ungaria, unde TVA a cescut la 27%...", a spus Fuia. La ultima conferinţă în calitate de ministru al Agriculturii, Valeriu Tabără a spus că TVA la alimete ar trebui redusă de la 24% la sub 10%, măsura urmând să aibă ca efect scădea preţului la alimente şi diminuarea evaziunii fiscale.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
tva,
alimente,
agenda,
guvern,
fuia
/actualitate/fuia-scaderea-tva-la-alimente-nu-figureaza-pe-agenda-guvernului-in-acest-an-9326278
9326278
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.