Fuia: Românii nu consumă miere din cauza mentalităţii şi preferă produsele fast-food

Postat la 22 aprilie 2012 39 afişări

Românii nu consumă foarte multă miere din cauza mentalităţii, iar copiii preferă să mănânce produse fast-food şi care conţin mult zahăr, a declarat ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, la Târgul Naional al Mierii, adăugând că după ce nu va mai fi ministru se va apuca, probabil, de apicultură.

"Astăzi copiii preferă să mănânce la fast food, sau produse care conţin mult zahăr şi cred că ar fi mult mai bine ca copiii noştri să consume în loc de zahăr produse din miere sau apicole. O să am o discuţie cu ministrul Sănătaţii pentru programul privind mierea în şcoli. Legea există de ceva timp, normele de aplicare nu au fost emise şi o să vedem din ce motive", a spus Fuia. El a afirmat că atunci când nu va mai fi ministru se va apuca, probabil, de apicultură. Ministrul a adăugat că în luna mai va vizita România o delegaţie de oameni de afaceri din China şi unul dintre domeniile de interes pentru ei îl reprezintă apicultura, respectiv importul de miere din România.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fuia-romanii-nu-consuma-miere-din-cauza-mentalitatii-si-prefera-produsele-fast-food-9558331
9558331
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.