FRAUDA de la BACALAUREAT: Profesorul de religie de la Bolintineanu, care ar fi strâns bani de la elevi pentru mită, consilier local la Primăria Sectorului 5

Postat la 03 iulie 2013 53 afişări

Profesorul de religie de la Liceul "Dimitrie Bolintineanu", Leonard Petre, care ar fi strâns bani de la elevi pentru mita la bacalaureat, este consilier local la Primăria Sectorului 5, dar şi-a păstrat catedra de la clasele a XII-a şi ora de dirigenţie.

FRAUDA de la BACALAUREAT: Profesorul de religie de la Bolintineanu, care ar fi strâns bani de la elevi pentru mită, consilier local la Primăria Sectorului 5

 Leonard Petre a fost ales în 2012 consilier local din partea USL în Primăria Sectorului 5.

Surse oficiale au declarat pentru MEDIAFAX că, după ce a fost ales consilier local, Leonard Petre şi-a păstrat orele de religie la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" la clasele a XII-a şi dirigenţia la una dintre clase.

Potrivit site-ului Liceului "Dimitrie Bolintineanu", printre activităţile reprezentative la nivelul catedrelor la religie, Leonard Petre s-a ocupat de serbarea de Crăciun, de organizarea pelerinajului la moaştele Sfântului Dimitrie cel Nou, de excursii tematice la mănăstirile Dealu, Sinaia, Buşteni şi de activităţile cercului de folclor, împreună cu un alt profesor.

Profesorul de religie de la Liceul "Bolintineanu" şi alţi diriginţi de la clasele a XII-a au strâns câte 500 de euro de la elevi, reprezentând costurile pentru petrecerea de absolvire şi "cheltuieli" pentru bacalaureat, potrivit referatului procurorilor cu propunerea de arestare a fostei directoare a liceului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/frauda-de-la-bacalaureat-profesorul-de-religie-de-la-bolintineanu-care-ar-fi-strans-bani-de-la-elevi-pentru-mita-consilier-local-la-primaria-sectorului-5-11077126
11077126
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.