LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman, lansează oficial fondul de private equity Equiliant Capital, orientat spre investiţii în firme mici şi mijlocii

Postat la 20 mai 2019 433 afişări

Fraţii Pavăl, proprietarii companiei Dedeman, cea cea mai puternică afacere antreprenorială din România, evaluată la circa 2 miliarde de euro, lansează oficial un nou fond de private equity, Equiliant Capital, orientat spre investiţii în firme mici şi mijlocii.

Fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman, lansează oficial fondul de private equity Equiliant Capital, orientat spre investiţii în firme mici şi mijlocii

Fondul va fi finanţat integral de Pavăl Holding, o companie cu un capital social de un miliard de euro, cea mai mare deţinere directă a unor antreprenori români. Pavăl Holding este cea mai mare companie înfiinţată în 2018 după valoarea capitalului social şi este deţinută de Dragoş Pavăl în proporţie de 60% şi de Adrian Pavăl de 40%.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fond,
capital,
dedeman,
firme,
frati,
investitii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.