Fratele lui Kim Jong-un, văzut pentru prima dată din 2011

Autor: Alexandra Vladescu Postat la 22 mai 2015 93 afişări

Fratele mai mare al liderului nord-coreean Kim Jong-un a fost surprins de fotografi pentru prima dată din 2011, de la venirea la putere a celui din urmă.

Kim Jong-chol, în vârstă de 33 de ani, a fost fotografiat alături de iubita sa, în timp ce asista la un concert Eric Clapton în Londra, la Royal Albert Hall, informează Daily Mail.

Fratele lui Kim Jong-un a fost începărtat de la putere de către tatăl său, Kim Jong-Il, deoarece era ”prea feminin”.

Imaginile cu Kim Jong-chol sunt primele din 2011, când fratele său a preluat puterea în Coreea de Nord. Despre Kim Jong-chol se ştie că iubeşte muzica rock şi este un fan al lui Eric Clapton. Fratele lui Kim Jong-un merge adesea în cazinouri şi iubeşte călătoriile şi cadourile de designer.

Kim Jong-chol este unul dintre cei trei fii ai lui Kim Jong-Il, actualul lider al Coreei de Nord fiind cel mai tânăr dintre aceştia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kim jong un,
frate,
Kim Jong-chol
/actualitate/fratele-lui-kim-jong-un-vazut-pentru-prima-data-din-2011-14316087
14316087
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.