Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, îndeamnă România să continue acţiunile anticorupţie, aceasta fiind o condiţie pentru eliminarea MCV

Postat la 06 februarie 2017 45 afişări

Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, i-a transmis luni ministrului român de Externe, Teodor Meleşcanu, că acţiunile de combatere a corupţiei trebuie să continue în România, afirmă Margaritis Schinas, purtătorul de cuvânt al CE.

Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, îndeamnă România să continue acţiunile anticorupţie, aceasta fiind o condiţie pentru eliminarea MCV

Frans Timmermans, prim-vicepreşedinte al CE şi comisar UE pentru Îmbunătăţirea reglementărilor, Relaţii interinstituţionale, Stat de drept şi Drepturi fundamentale, a avut o luni dimineaţă o "întrevedere scurtă, dar constructivă", cu ministrul de Externe al României, Teodor Meleşcanu, a declarat Margaritis Schinas, citat de Agenzia Nova.

În cursul întrevederii, Frans Timmermans "a reiterat poziţia Comisiei Europene - acţiunile de combatere a corupţiei trebuie să continue, nu trebuie lăsate incomplete", a subliniat Margaritis Schinas.

"Comisia Europeană este pregătită să colaboreze cu România pentru actualizarea obiectivelor Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MVC)", a precizat purtătorul de cuvânt al CE.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.