Franks: Sistarea negocierilor cu FMI, precum in Ungaria, nu reprezinta un pericol in cazul Romaniei

Postat la 26 iulie 2010 15 afişări

Seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks, a declarat, luni, ca intreruperea negocierilor cu FMI, precum in Ungaria, nu reprezinta un pericol in cazul Romaniei.

"Nu, nu vad un pericol in asta", a raspuns Franks, intrebat daca Romania este in pericol sa intrerupa acordul cu FMI, asa cum s-a intamplat in Ungaria.

Reprezentantii FMI si UE au renuntat in urma cu doua saptamani la discutiile cu guvernul ungar pentru evaluarea acordului de ajutor extern, dupa ce autoritatile maghiare au respins ideea adoptarii a noi masuri de austeritate, optand in schimb pentru taxarea suplimentara a bancilor si plafonarea salariilor din sectorul public, inclusiv pe cele ale oficialilor bancii centrale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
sistare,
negocieri,
FMI,
Ungaria,
pericol,
Romania
/actualitate/franks-sistarea-negocierilor-cu-fmi-precum-in-ungaria-nu-reprezinta-un-pericol-in-cazul-romaniei-6726998
6726998
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.