Francois Hollande a lăudat reformele de pe piaţa muncii din Germania

Postat la 24 mai 2013 30 afişări

Preşedintele francez Francois Hollande a lăudat reformele de pe piaţa muncii realizate în Germania de către fostul cancelar social-democrat Gerhard Schroder, joi la Leipzig (est).

Francois Hollande a lăudat reformele de pe piaţa muncii din Germania

 "Progresul înseamnă şi a face în momentele dificile alegerile curajoase pentru a păstra locurile de muncă, pentru a anticipa schimbările industriale, iar aceasta este ceea ce a făcut Gerhard Schroder aici în Germania şi care a permis ţării voastre să fie înaintea altora", a declarat acesta, foarte aplaudat, în cursul celebrării a 150 de ani de existenţă a partidului social-democrat german (SPD).

"Aceste decizii nu sunt uşor de luat, ele pot naşte controverse, însă nimic nu se construieşte, nimic solid nu se ridică dacă ignorăm realitatea", a adăugat el, lăudând ambiţia franco-germană ca fiind motorul Europei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/francois-hollande-a-laudat-reformele-de-pe-piata-muncii-din-germania-10898571
10898571
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.