François Hollande: Nu există niciun supravieţuitor în accidentul din Mali

Postat la 25 iulie 2014 29 afişări

Preşedintele francez François Hollande a anunţat vineri că nu există "niciun supravieţuitor" în epava avionului Air Algerie, care s-a prăbuşit în nordul Mali, şi că una dintre cutiile negre a fost găsită.

François Hollande: Nu există niciun supravieţuitor în accidentul din Mali

 "Nu există, din păcate, niciun supravieţuitor", a declarat şeful statului în cadrul unei scurte alocuţiuni televizate. "O cutie neagră a fost recuperată şi adusă la Gao", în nordul Mali, de către militari francezi care au securizat zona, a adăugat el, precizând că toate ipotezele, în special cele referitoare la condiţiile meteorologice, sunt analizate pentru explicarea accidentului.

Primii militari francezi care au plecat din Gao în timpul nopţii au ajuns vineri dimineaţa în zona de nord a statului Mali, unde s-a prăbuşit avionul Air Algerie, pentru a securiza locul accidentului, a anunţat Ministerul Apărării.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fran-ois-hollande-nu-exista-niciun-supravietuitor-in-accidentul-din-mali-12975943
12975943
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.