Fotografiile de logodnă ale lui George Soros

Autor: Dorin Oancea Postat la 14 august 2012 42 afişări

Miliardarul George Soros, în vârstă de 82 de ani, s-a logodit în week-end cu prietena sa Tamiko Bolton, în vârstă de 40 de ani. Vă prezentăm o serie de fotografii realizată de Myrna Suarez în Southampton, preluate de Business Insider.

Tamiko Bolton este fiica unui ofiţer de marină şi a unei asistente medicale; a absolvit universitatea din Utah şi are un MBA la Miami. Are o afacere de vânzare a vitaminelor şi suplimentelor nutritive pe Internet şi o şcoală de afaceri care combină principiile yoga cu cele de business. Tamiko Bolton este la al doilea mariaj.

Fosta prietenă a lui Soros, actriţa de telenovele Adriana Ferreyr, din Brazilia, l-a dat în judecată pe miliardar, solicitând plata a 50 de milioane de dolari într-o dispută cu caracter imobiliar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fotografii,
George Soros,
logodnă,
Myrna Suarez
/actualitate/fotografiile-de-logodna-ale-lui-george-soros-9947225
9947225
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.