Fotografia devenită VIRALĂ, după incendiul de la Catedrala Notre-Dame: Căutările au luat sfărşit! Cei doi protagonişti au fost găsiţi | FOTO

Autor: Ioana Scholler Postat la 20 aprilie 2019 70 afişări

O fotografie surprinsă în faţa Catedralei Notre-Dame, cu o oră înainte de incendiul devastator de luni seara, a devenit virală după ce a fost publicată pe reţeaua socială Twitter. Autorul imaginii a făcut apel la comunitatea online pentru a-i găsi pe protagonişti, un tată şi fiica sa, iar în urma numeroaselor distribuiri, bărbatul a luat legătura cu fotograful, transmite standard.co.uk

Fotografia devenită VIRALĂ, după incendiul de la Catedrala Notre-Dame: Căutările au luat sfărşit! Cei doi protagonişti au fost găsiţi | FOTO

Brooke Windsor este femeia care a surprins momentul emoţionant, împărtăşit de un tată cu fiica sa, în faţa Catedralei Notre-Dame, cu doar o oră înainte ca edificiul să fie cuprins de flăcări.

A doua zi după incendiu, Windsor a publicat fotografia inedită pe reţeaua de socializare Twitter, femeia rugând comunitatea online să o ajute să-l găsească pe bărbatul din poză, scrie standard.co.uk.

Postarea sa a fost distribuită de peste 200.000 de utilizatori din întreaga lume, iar eforturile sale au dat roade, Windsor declarând joi, 18 aprilie 2019, că bărbatul din fotografie a luat legătura cu ea. Windsor a adăugat că acesta şi-a dorit să rămână anonim.

„Căutările au luat sfârşit! Fotografia mea a ajuns la familia potrivită. Tatăl a ales să rămână anonim, dar mi-a mulţumit din inimă pentru poza frumoasă şi m-a asigurat că va găsi un loc special pentru ea. Mulţumesc tuturor celor care au distribuit fotografia şi vă mulţumesc pentru mesajele frumoase”, a scris Windsor pe Twitter.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
NOTRE-DAME,
INCENDIU,
CATEDRALA,
FRANTA,
POMPIERI,
PARIS

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.