Fotbaliştii Mărgăritescu şi Munteanu, CONDAMNAŢI la trei şi cinci ani de închisoare

Postat la 07 decembrie 2012 11 afişări

Fotbalistul Cristi Munteanu a fost condamnat, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti la cinci ani de închisoare cu executare, Andrei Mărgăritescu a primit o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare, iar fondatorul Alexandru Magherescu va avea de executat şapte ani de închisoare.

Decizia instanţei Curţii de Apel Bucureşti (CAB) nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la instanţa supremă.

În 26 aprilie, fotbaliştii Andrei Mărgăritescu şi Cristi Munteanu au fost condamnaţi de Tribunalul Bucureşti la pedepse de trei ani şi, respectiv, cinci ani de închisoare cu executare în dosarul privind înşelăciuni cu maşini luate în leasing.

Instanţa Tribunalului Bucureşti i-a condamnat pe fostul mijlocaş dinamovist Andrei Mărgăritescu pentru tăinuire şi pe fostul portar al echipei de fotbal Dinamo Cristian Munteanu pentru complicitate la tentativă de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Alături de cei doi, în acest dosar a fost condamnat medicul Alexandru Magherescu, fondatorul centrului medical Doris, din cartierul Militari, la şapte ani de închisoare cu executare pentru tentativă la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. Fratele acestuia, Cosmin Magherescu, a primit o pedeapsă de cinci ani de închisoare, pentru complicitate la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fotbalistii-margaritescu-si-munteanu-condamnati-la-trei-si-cinci-ani-de-inchisoare-10376714
10376714
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.