Fostul şef CIA a dezvăluit detalii secrete despre Osama ben Laden scenaristului filmului "Zero Dark Thirty"

Postat la 06 iunie 2013 64 afişări

Fostul şef CIA Leon Panetta a dezvăluit detalii "top secret" scenaristului "Zero Dark Thirty", un film despre operaţiunea de eliminare a lui Osama ben Laden, potrivit unei anchete efectuate de Inspecţia Generală a Pentagonului, a dezvăluit miercuri un grup independent de investigaţie.

Fostul şef CIA a dezvăluit detalii secrete despre Osama ben Laden scenaristului filmului "Zero Dark Thirty"

 Raportul preliminar al Inspecţiei Generale din cadrul Pentagonului nu a fost publicat încă, dar a fost obţinut de către Project on Government Oversight (Pogo), un grup independent specializat în anchete despre administraţia americană.

Această anchetă ar putea să se dovedească stânjenitoare pentru administraţia Obama, deoarece ea sugerează că preşedinţia ar fi fost pregătită să ajute realizatorii filmului să prezinte eliminarea lui ben Laden, într-o perioadă în care Casa Albă lupta agresiv împotriva unor scurgeri de informaţii clasificate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fostul-sef-cia-a-dezvaluit-detalii-secrete-despre-osama-ben-laden-scenaristului-filmului-zero-dark-thirty-10933498
10933498
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.