Fostul şef al elefant.ro, recrutat de Radu Georgescu la conducerea GECAD NET

Autor: Adelina Mihai Postat la 10 decembrie 2013 163 afişări

Cristian Herelegiu, un executiv care a lucrat în companii precum Microsoft, PayU sau elefant.ro, a fost numit în funcţia de CEO al GECAD NET, firmă românească de IT deţinută de antreprenorul Radu Georgescu.

Fostul şef al elefant.ro, recrutat de Radu Georgescu la conducerea GECAD NET

Cristian Herelegiu, un executiv care a lucrat în companii precum Microsoft, PayU sau elefant.ro, a fost numit în funcţia de CEO al GECAD NET, firmă românească de IT deţinută de antreprenorul Radu Georgescu. Herelegiu a părăsit funcţia de director general al retailerului online elefant.ro în octombrie, după un mandat de doar nouă luni.

GECAD NET se ocupă de distribuţia software şi furnizarea de servicii IT pentru segmentul companiilor mici şi mijlocii din România, iar obiectivul lui Herelegiu este de a creşte  business-ul companiei pe plan local, potrivit comunicatului transmis de companie.

Reprezentanţii GECAD NET nu au precizat pe cine înlocuieşte nou CEO, însă din martie până în luna octombrie a acestui an, poziţia a fpst deţinutăCezar Cursaru, care anterior a lucrat la Intrasoft International. Anul trecut GECAD NET a avut o cifră de afaceri de 3,2 milioane de euro, potrivit datelor de la Minsiterul de Finanţe.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elefant.ro,
Cristian Herelegiu
/actualitate/fostul-sef-al-elefant-ro-recrutat-de-radu-georgescu-la-conducerea-gecad-net-11753625
11753625
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.