Fostul secretar de stat Andreea Moldovan nu a fost bună pentru Ministerul Sănătăţii din România, dar este bună pentru Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Cand va părăsi ţara pentru a merge la noul loc de muncă

Postat la 25 mai 2021 737 afişări

Fostul secretar de stat Andreea Moldovan nu a fost bună pentru Ministerul Sănătăţii din România, dar este bună pentru Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Cand va părăsi ţara pentru a merge la noul loc de muncă

Fostul secretar de stat Andreea Moldovan, care şi-a reluat numele de Andreea Căpâlna în urma divorţului, a declarat că va părăsi ţara pentru a lucra la Organizaţia Mondială a Sănătăţii, în funcţia de consultant.

„Deocamdată până când se definitivează documentele lucrez ca şi consultant din Braşov, urmând ca la mijlocul sau sfârşitul lunii iunie, când contractual va fi definitivat, să plec efectiv în Geneva, să lucrez de acolo”, a declarat fostul secretar de stat pentru „Adevărul”.

Andreea Căpâlna va lucra în departamentul care se ocupă de prevenţia şi controlul infectărilor Covid-19, unde a explicat că „va fi activitate pe COVID, spitale, cămine de vârstnici, prevenţia şi managementul infecţiilor la personal medical şi vaccinare în principal, dar cu extrapolare şi pe clinică Covid”.

Andreea Căpâlna, fostă Moldovan, a anunţat pe Facebook că a fost angajată în cadrul OMS.

Andreea Moldovan, demisă alături de Vlad Voiculescu

După ce a fost eliberată din funcţie de premierul Florin Cîţu, „la pachet” cu Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, Andreea Căpâlna a spus că se va întoarce la spitalul din Braşov, unde a lucrat înainte de a fi numită secretar de stat.

„Da, mă întorc la spital. (…) Este o decizie pe care trebuie să o respectăm cu toţii”, a declarat Andreea Moldova, la plecarea de la sediul Ministerului Sănătăţii.

Maşina medicului a fost blocată câteva momente de mai mulţi protestari care se aflau la minister.

Medicul Andreea Moldovan a fost prima numire oficială a lui Vlad Voiculescu. Ea a fost numită secretar de stat în Ministerul Sănătăţii în 5 ianuarie.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
minister,
fost secretar,
moldova

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.