Fostul primar din Caracal Gheorghe Anghel şi mai mulţi funcţionari, ridicaţi în urma unor percheziţii

Postat la 13 noiembrie 2013 49 afişări

Aproximativ 40 de persoane suspectate de evaziune fiscală au fost ridicate de procurorii DIICOT, miercuri, în urma unor percheziţii, surse judiciare afirmând că printre cei duşi la audieri se află şi fostul primar din Caracal Gheorghe Anghel şi mai mulţi funcţionari din Primăria Caracal.

Fostul primar din Caracal Gheorghe Anghel şi mai mulţi funcţionari, ridicaţi în urma unor percheziţii

 Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Olt, Claudia Radu, miercuri dimineaţă au avut loc opt percheziţii în Caracal şi Drăgăneşti, iar în urma acestora au fost ridicate şi duse la audieri la sediul DIICOT din Slatina aproximativ 40 de persoane.

"Persoanele ridicate sunt suspectate de constituirea unui grup infracţional organizat şi se pare că în trecut ar fi săvârşit infracţiuni de evaziune fiscală şi înşelăciune", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt.

Conform unor surse judiciare, printre persoanele suspectate în acest dosar se află şi fostul primar din Caracal Gheorghe Anghel, care a fost ridicat de anchetatori şi dus la audieri.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fostul-primar-din-caracal-gheorghe-anghel-si-mai-multi-functionari-ridicati-in-urma-unor-perchezitii-11674645
11674645
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.