Fostul primar al Bacăului, Romeo Stavarache, trimis în judecată pentru instigare la delapidare

Postat la 18 mai 2018 85 afişări

Fostul primar al Bacăului, Romeo Stavarache, a fost trimis în judecată, vineri, fiind acuzat de instigare la delapidare, într-un dosar în care prejudiciul a fost calculat la peste 11 milioane de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Fostul primar al Bacăului, Romeo Stavarache, trimis în judecată pentru instigare la delapidare

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău au dispus, vineri, trimiterea în judecată a fostului primar Romeo Stavarache, acuzat de instigare la delapidare, alături de Leonard Stelian Pădureanu, în calitate de preşedinte al SC Sport Club Bacău SA, pentru deturnare de fonduri, delapidare, folosirea cu rea-credinţă a bunurilor sau creditului de care se bucură societatea. În acelaşi dosar a fost trimis în judecată şi iviu Goian, acuzat de delapidare, complicitate la delapidare, înşelăciune şi deturnare de fonduri.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.