Fostul premier Mihai Tudose, către Dăncilă: Una e să tai mere, alta să pleci cu pomul. Veniţi cu variantă de buget adaptată?

Postat la 04 martie 2019 36 afişări

Fostul premier Mihai Tudose a întrebat-o luni, în plenul Camerei Deputaţilor, pe Viorica Dăncilă dacă Executivul va veni cu o variantă de buget adaptată, după ce va fi modificată OUG 114.

Fostul premier Mihai Tudose, către Dăncilă: Una e să tai mere, alta să pleci cu pomul. Veniţi cu variantă de buget adaptată?

"Ştiu că nu aveţi treabă cu ordonanţa, nu aveţi implicare, dar aţi semnat-o şi trebuie să v-o asumaţi. Spunea mai devreme un lider de grup că nu se poate vorbi de scumpiri şi ieftiniri. În acea energie se susţine că se îngheaţă. Da, la producător, însă d-lei Vosganian mă îndoiesc că dvs cumpăraţi de la producător. Lucruri se duc în sus, nu în jos, cu excepţia procentelor dvs", a declarat Mihai Tudose.

 

"În ceea ce priveşte sectorul bancar nimeni nu cred că mă poate acuza că sunt prietenos cu băncile. Una e să tai mere şi alta e să pleci cu pomul, fiindcă toate taxele se regăsesc la români. Şi o întrebare, dacă bugetul României a fost adus în Parlament pe 15 februarie, din cauza acestei OUG şi acum o modificaţi, pentru că înţeleg că va fi modificată, priviţi faptul că nu e bugetul promulgat să reveniţi cu o variantă de buget adaptată? Sau toate efectele se întâmplă în lanţ", a mai întrebat fostul premier.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
buget,
adaptare,
fost premier,
varianta,
mere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.