Fostul ministru al Muncii Marian Sârbu a fost avizat prim-vicepreşedinte al ASF, în locul lui Dăianu

Postat la 16 iunie 2014 40 afişări

Fostul ministru al Muncii din partea PSD şi fost preşedinte UNPR Marian Sârbu a fost avizat de comisiile reunite de buget-finanţe din Parlament pentru a prelua poziţia de prim-vicepreşedinte al ASF, în locul lui Daniel Dăianu, care a demisionat din funcţie pentru a candida pe o poziţie în CA-ul BNR.

Fostul ministru al Muncii Marian Sârbu a fost avizat prim-vicepreşedinte al ASF, în locul lui Dăianu

 Marian Sârbu este în prezent membru neexecutiv în Consiliul ASF, iar anterior a ocupat poziţia de preşedinte al Comisiei Naţionale de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private.

Comsiile reunite de buget-finanţe bănci şi comisiile economice l-au avizat pe Cornel Coca Constantinescu pentru o poziţie neexecutivă în Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară, în locul lui Marian Mârzac, care a demisionat recent.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fostul-ministru-al-muncii-marian-sarbu-a-fost-avizat-prim-vicepresedinte-al-asf-in-locul-lui-daianu-12768386
12768386
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.