Fostul directorul general al Ţiriac Holdings, numit director general al Transgaz

Postat la 05 iunie 2013 18 afişări

Fostul directorul general al Ţiriac Holdings Petru Văduva a fost numit, marţi, director general la Transgaz Mediaş (TGN), la două luni după ce a fost ales în Consiliul de Administraţie al transportatorului naţional de gaze naturale, iar fostul şef Ioan Rusu a fost revocat din funcţie.

Fostul directorul general al Ţiriac Holdings, numit director general al Transgaz

 "Prin hotărârea Consiliului de Administraţie nr. 8/04.06.2013 a fost eliberat din funcţia de director general domnul Rusu Ioan şi a fost numit în funcţia de director general (...)domnul Văduva Petru Ion", se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de Transgaz Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Intenţia privind numirea lui Văduva în funcţia de director general al Transgaz a fost anunţată încă de la finele lunii aprilie de ministrul delegat pentru energie Constantin Niţă.

La începutul lunii apriliei, CEO-ul Ţiriac Holdings, Petru Văduva, avocatul Radu Cernov, un director din OPSPI, Mihaela Preda, şi un actual membru al Consiliului de Administraţie al Transgaz, Ion Sterian, au fost numiţi în Consiliu de către Oficiul Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie (OPSPI). Decizia a fost votată apoi pe 30 aprilie, în AGA, când a fost ales membru al Consiliului de Administraţie şi fostul director general Ioan Rusu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fostul-directorul-general-al-tiriac-holdings-numit-director-general-al-transgaz-10928629
10928629
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.