Foştii miniştri Decebal Traian Remeş şi Avram Mureşan, condamnaţi la câte trei ani de închisoare cu executare

Postat la 14 februarie 2012 10 afişări

Instanţa supremă i-a condamnat, marţi, pe foştii miniştri ai Agriculturii, Decebal Traian Remeş şi Ioan Avram Mureşan, la câte trei ani de închisoare cu executare, în dosarul în care sunt acuzaţi de fapte de corupţie.

Tot în acest dosar, Gheorghe Ciorbă a fost condamnat la un an şi şase luni cu suspendare.

Decizia poate fi contestată la Completul de cinci judecători.

În acest dosar, Decebal Traian Remeş, ministru al Agriculturii şi Dezvoltării Rurale în perioada aprilie-octombrie 2007, este acuzat de trafic de influenţă, iar Ioan Avram Mureşan de complicitate la cumpărare de influenţă, în formă continuată, potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Omul de afaceri Gheorghe Ciorbă este acuzat de cumpărare de influenţă, în formă continuată.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fostii-ministri-decebal-traian-remes-si-avram-muresan-condamnati-la-cate-trei-ani-de-inchisoare-cu-executare-9234305
9234305
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.