Fosta şefă DIICOT, Giorgiana Hossu, se pensionează la vârsta de 48 de ani

Autor: Laura Buciu Postat la 16 iunie 2021 588 afişări

Fosta şefă DIICOT, Giorgiana Elena Hossu, se pensionează, începând cu data de 1 iulie, propunerea privind eliberarea din funcţie urmând să fie transmisă preşedintelui Klaus Iohannis. Hossu are 48 de ani.

Fosta şefă DIICOT, Giorgiana Hossu, se pensionează la vârsta de 48 de ani

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, marţi, a hotărât înaintarea către preşedintele României, Klaus Iohannis, propunerea privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a Giorgianei Elena Hossu.

Eliberarea din funcţie se va face începând cu data de 1 iulie.

Hossu este procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Giorgiana Hossu are 48 de ani şi a fost şef DIICOT. Ea a demisionat în luna septembrie 2020, după ce soţul său a fost condamnat pentru corupţie. Hossu era în funcţie din februarie 2020, când a fost numită în funcţie de Klaus Iohannis, în ciuda avizului negativ dat de CSM. După demisia din funcţie, Hossu s-a transferat la Parchetul General.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hossu,
diicot,
pensie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.