Fost premier: De la „Guvernul-zero-Cioloş” la „Guvernul- 1%- Cîţu”

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 13 august 2021 101 afişări

Fostul premier Mihai Tudose, europarlamentar şi vicepreşedinte PSD, îl ironizează pe Florin Cîţu pentru creşterea preţurilor din ultima perioadă: „Probabil că peste un an sau doi, văzând ce dezastru a făcut, o să spună, senin, că au fost greşeli ale tinereţii”.

Fost premier: De la „Guvernul-zero-Cioloş” la „Guvernul- 1%- Cîţu”

„De la <Guvernul-zero-Cioloş> la <Guvernul- 1%- Cîţu>…. Prim-ministrul Cîţu este foarte fericit că 1% dintre români au salariul mare. Ceilalţi 99% nu contează. Veniturile sunt îngheţate, preţurile cresc ameţitor. Nu contează, sunt interpretări răutăcioase… Se scumpeşte pâinea? Nu contează, că el nu mănâncă pâine. Se scumpeşte benzina? Nu contează fiindcă el nici benzină nu bea. Se scumpeşte ,,curentul”? Nu contează! El e oricum în întuneric…… P.S. Probabil că peste un an sau doi, văzând ce dezastru a făcut, o să spună, senin, că au fost greşeli ale tinereţii”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

Premierul Florin Cîţu a afirmat, marţi, că România nu mai este o ţară a celor cu salarii mici şi că sunt tot mai multe venituri mari, nete, în euro.

„Am văzut cifre interesante, cum mai mult de 1% dintre angajaţii din România au un salariu mai mare de 3.000 euro net şi cum creşte ponderea celor care au peste 1000 de euro net. România nu mai e o ţară a celor cu salarii mici”, spunea Cîţu.

De asemenea, premierul a admis că în urmă cu 20 de ani a fost încarcerat două zile în SUA pentru că a condus sub influenţa alcoolului: „Am făcut o greşeală acum 20 de ani. Interesant că apare acum informaţia”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tudose,
cîţu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.