Fost lider PMP: S-a aşternut liniştea peste proiectul de reducere a numărului de parlamentari

Postat la 23 martie 2021 143 afişări

Fost lider PMP: S-a aşternut liniştea peste proiectul de reducere a numărului de parlamentari

Două persoane, soţ şi soţie din judeţul Prahova, au decedat la aproximativ două săptămâni după ce s-au vaccinat anti-COVID-19. Se pare că cei doi aveau simptome specifice bolii înainte de imunizare.

Soţii Dulgheru din satul Minieri, comuna Filipeştii de Pădure, credeau au simptome de răceală înainte de vaccinare. Însă, de reamintit este faptul că simptomele specifice COVID-19 se aseamănă cu cele ale răcelii.

Cei doi s-au vaccinat împotriva COVID-19 pe 3 martie, însă starea lor de sănătate s-a înrăutăţit la doar câteva ore după.

Soţ şi soţie, decedaţi după ce s-au vaccinat anti-COVID-19

Femeia, în vârstă de 66 de ani, chiar a leşinat la spital. Medicii au stabilizat-o şi ulterior au trimis-o acasă. La trei zile după, pe 6 martie, familia a fost nevoită să apeleze la 112. Femeia nu se simţea bine şi nu mai mâncase de când se imunizase.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sot,
sotie,
deces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.