Forţele ucrainene construiesc trei linii de apărare în regiunea Doneţk, anunţă Poroşenko

Autor: Anna Primac Postat la 11 octombrie 2014 29 afişări

Militarii ucraineni construiesc trei linii de apărare în regiunea Doneţk, în zonele aflate sub controlul forţelor de la Kiev, consolidând măsurile de protecţie împotriva rebelilor proruşi, a anunţat preşedintele ucrainean Petro Poroşenko, citat de agenţia rusă Tass.

"Consolidăm măsurile de apărare, pentru a nu permite accesul teroriştilor (rebelilor proruşi) în zonele controlate de Kiev", a afirmat Poroşenko, într-o şedinţă a administraţiei regionale, desfăşurată în Severodoneţk, în regiunea Lugansk.

"Nu îi vom lăsa pe separatişti să afecteze viaţa paşnică a ucrainenilor", a adăugat el.

Preşedintele ucrainean a subliniat că armata ucraineană trebuie să dispună de condiţiile necesare pentru o activitate eficientă pe timp de iarnă.

El a îndemnat administraţia locală şi Guvernul să-şi coordoneze acţiunile cu armata.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UCRAINA,
POROŞENKO,
APĂRARE
/actualitate/fortele-ucrainene-construiesc-trei-linii-de-aparare-in-regiunea-donetk-anunta-porosenko-13377014
13377014
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.