Fortele lui Khadafi au lansat atacuri aeriene in doua orase controlate de opozitie

Postat la 02 martie 2011 16 afişări

Fortele loiale liderului libian Muammar Kadhafi au lansat, miercuri, atacuri aeriene asupra a doua orase controlate de opozitie in ultimele zile, relateaza presa internationala.

Liderul libian Muammar Kadhafi, contestat in interiorul si exteriorul tarii, participa miercuri la o ceremonie publica la Tripoli, in cursul careia urma sa ia cuvantul, potrivit televiziunii oficiale.

Ceremonia marcheaza implinirea a 34 de ani de la stabilirea "puterii maselor" in Libia, a precizat televiziunea.

Zeci de persoane au asistat la ceremonie scandand sloganuri in cinstea lui Kadhafi, apoi au cantat impreuna imnul national libian, potrivit imaginilor difuzate de televiziune.

Tabere militare de la periferia orasului Ajdabiya erau bombardate de avioane militare miercuri dimineata, a declarat un lider tribal, citat de CNN. Tineretul din Ajdabiya se indrepta spre zona de conflict pentru a apara orasul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Libia,
Khadafi,
atacuri aeriene
/actualitate/fortele-lui-khadafi-au-lansat-atacuri-aeriene-in-doua-orase-controlate-de-opozitie-8024457
8024457
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.