Ford inaugurează la Craiova primul Centru de Resurse şi Angajament din Europa

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 24 octombrie 2018 100 afişări

Ford inaugurează astăzi la Craiova primul său Centru de Resurse şi Angajament din Europa.

Ford inaugurează la Craiova primul Centru de Resurse şi Angajament din Europa

Conceput pentru a sprijini crearea de noi locuri de muncă, a îmbunătăţi potenţialul economic şi nivelul de trai a locuitorilor din Oltenia, Centrul este subiectul unei investiţii totale de un milion de dolari în decurs de patru ani realizată de Ford Motor Company Fund în colaborare cu partenerul său internaţional, GlobalGiving.

 

Noul Centru este, de asemenea, rezultatul unei colaborări cu Asociaţia Pentru Educatie SV Oltenia (EDUCOL), o organizaţie non-profit locală care urmăreşte să maximizeze oportunităţile de instruire antreprenorială şi dezvoltare pentru tineri, şi cu Primăria Municipiului Craiova, care pune la dispoziţie clădirea. Ford Motor Company Fund şi partenerul său internaţional, GlobalGiving, au contribuit cu o finanţare suplimentară de 100.000 de dolari pentru renovarea acestei clădiri.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ford,
craiova,
resurse

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.