Fondul European de Investiţii alocă 10 milioane de euro unui vehicul al 3TS Capital dedicat IMM-urilor

Postat la 05 decembrie 2012 17 afişări

Fondul European de Investiţii (FEI), instituţie a Uniunii Europe specializată în fi­nanţarea IMM-urilor, a alocat prin intermediul programului JEREMIE 10 milioane de euro fondului de investiţii Catalyst România, administrat de compania de private equity 3TS Capital Partners.

"Administrat de către o echipă locală a 3TS Capital Partners şi cu un capital ţintă de 30 milioane de euro, Catalyst va finanţa, cu investiţii cuprinse între 200.000 de euro şi două milioane de euro, IMM-uri autohtone care activează în special în domeniile tehnologie, internet, media, comunicaţii şi servicii. Catalyst va furniza atât expertiză de afaceri, cât şi finanţarea necesară pentru a sprijini creşterea şi dezvoltarea IMM-urilor active în zona de inovaţie", se arată într-un comunicat. Alături de FEI, care prin JEREMIE este cel mai mare contributor la capitalul Catalyst, a mai angajat investiţii în fond şi BT Asset Management (BTAM), companie membră a grupului financiar Banca Transilvania.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fondul-european-de-investitii-aloca-10-milioane-de-euro-unui-vehicul-al-3ts-capital-dedicat-imm-urilor-10370811
10370811
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.