Flutur: Sigla noului partid format de PNL şi PDL va fi o săgeată într-un cerc cu steluţele UE

Postat la 17 iulie 2014 36 afişări

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că PNL şi PDL vor fuziona prin contopire, cu paritate de "unu la unu", fiind o construcţie pe bază de încredere, iar sigla noului partid va fi o săgeată într-un cerc cu steluţele UE şi culorile PPE, albastru şi alb.

Flutur: Sigla noului partid format de PNL şi PDL va fi o săgeată într-un cerc cu steluţele UE

 Flutur a declarat corespondentului MEDIAFAX că PNL şi PDL vor fuziona prin contopire, ceea ce înseamnă o paritate de "unu la unu".

"E o construcţie pe bază de încredere. E o premieră în România în ultimii 24 de ani când se face un pas uriaş pentru a construi marele partid de centru-dreapta din România, alternativa puternică la socialişti", a spus liderul democrat-liberal.

El a arătat că noul partid va avea numele PNL, iar sigla este o săgeată într-un cerc cu steluţele UE, similară cu cea a PPE şi având culorile albastru şi alb, folosite de popularii europeni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/flutur-sigla-noului-partid-format-de-pnl-si-pdl-va-fi-o-sageata-intr-un-cerc-cu-stelutele-ue-12940138
12940138
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.