Florin Roman (PNL) respinge „intoxicările PSD”

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 11 iunie 2024 26 afişări

Florin Roman respinge „intoxicările PSD”, potrivit cărora a câştigat cinci consilii judeţene: „Au uitat să scadă Botoşani unde a câştigat PNL şi au pus unul la Timiş, unde Simonis a câştigat pe Alianţă, nu pe PSD. Cea mai mare creştere de primari o avem la Buzău, în fieful lui Marce Ciolacu”.

Florin Roman (PNL) respinge „intoxicările PSD”

„Pe măsură ce vin rezultatele parţiale, vreau să demontez câteva din intoxicările PSD! Prima referitoare la faptul ca au câştigat 5 CJ. Au uitat să scadă Botoşani unde a câştigat PNL şi au pus unul la Timiş, unde Alfred Simonis a câştigat pe Alianţă, nu pe PSD”, scrie pe Facebook Florin Roman.

El spune că PNL a câştigat două noi CJ.

„La Botoşani, în faţa PSD şi la Constanţa în faţa ADU. A pierdut Maramureş şi Caras Severin, pentru ca la Prahova sunt mai multe voturi la CJ şi mai mulţi primari PNL. La final, PNL are cu 100 de primari mai mult, decât cei care au intrat în campanie. Am recuperat numărul de primari PNL care au fugit la PSD înainte de alegeri. PNL are 38% din primarii României! La final, PNL închide cu 36-38% la consilii locale! Cea mai mare creştere de primari o avem la Buzău, în fieful lui Marcel Ciolacu. De la 0, pentru ca au fost luaţi toţi de PSD, la 10 după alegeri! Iar cea mai frumoasă victorie la municipii este în fieful lui Paul Stănescu, PNL câştigând Slatina pentru prima dată după al doilea război mondial”, încheie Roman.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
roman,
psd,
pnl

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.