Florin Roman: Negocierile pentru o noua majoritate la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate

Autor: Mediafax Postat la 12 decembrie 2020 56 afişări

Florin Roman: Negocierile pentru o noua majoritate la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate

Negocierile pentru o noua majoritate parlamentara la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate, anunţă deputalul PNL Florin Roman pe Facebook.

„Negocierile pentru o noua majoritate parlamentara la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate, cu succes şi înţelepciune! Ştiu ca unii aşteptau scântei între mine şi cei de la USR, dar a ieşit doar “fum alb”! Un acord aproape finalizat între PNL, USR şi UDMR la Camera Deputatilor e un pas important înainte!”, a scris politicianul.

O prima rundă de discuţii între PNL, USR-PLUS şi UDMRa avut loc sâmbătă, iar partidele vor relua mâine negocierile. A fost convenită structurarea negocierii pe trei paliere, cel politic, cel legat de programul de guvernare şi cel privitor la funcţionarea majorităţii parlamentare. La negocierile politice fiecare formaţiune şi-a prezentat punctul de vedere referitor la organizarea şi funcţionarea coaliţiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
partide,
negocieri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.