Florin Georgescu, ministrul Finanţelor, primul nume pentru şefia noii supra-autorităţi de supraveghere financiară

Postat la 10 decembrie 2012 11 afişări

Actualul ministru al Finanţelor, Florin Georgescu, este primul nume vehiculat pentru conducerea noii autorităţi de supraveghere financiară pe care guvernul intenţionează să o creeze, după desfiinţarea CNVM, CSA şi CSSP, au declarat surse din piaţă pentru Ziarul Financiar.

Florin Georgescu, care este şi prim-viceguvernator BNR, ar trebui să renunţe la funcţia de la banca centrală dacă va fi numit în fruntea noului organism. Proiectul a fost discutat şi în cadrul BNR, au precizat sursele.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/florin-georgescu-ministrul-finantelor-primul-nume-pentru-sefia-noii-supra-autoritati-de-supraveghere-financiara-10383106
10383106
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.