Florin Călinescu este noul membru al juriului emisiunii "Românii au talent"

Autor: Madalina Cerban Postat la 13 octombrie 2015 7884 afişări

Actorul Florin Călinescu este noul membru al juriului emisiunii "Românii au talent", acesta putând fi văzut de telespectatori începând din următoarea ediţie a show-ului difuzat de Pro TV.

Anunţul privind revenirea lui Florin Călinescu în televiziune, la "Românii au talent", a fost făcut în ediţia de luni seară a emisiunii "Ştirile Pro TV".

"Am dat concurs şi, dintre mai mulţi concurenţi, m-am mirat şi eu că am avut această ocazie. Talentul meu principal este să vorbesc oamenilor", a declarat Florin Călinescu, într-o discuţie în direct cu Andreea Esca.

"Mi-e dor de oamenii cărora mă adresam, mă întreabă mereu pe stradă: 'Unde eşti, ce faci?' (...) M-am întors la o viaţă mai simplă şi am realizat că mai există timp pentru oameni", a spus Florin Călinescu, precizând că, din punctul său de vedere, românii au mai mult talent decât alte popoare.

"Pentru că aparţin acestui popor, sunt convins că nu sunt singurul care a fost bântuit de talent şi cred cu tărie că oamenii din această ţară sunt mai dăruiţi în comparaţie cu multe alte popoare. Acum sper că, dacă cei care decid soarta acestui show au hotărât să scoată elefantul din magazinul de porţelanuri, să îi pot deosebi pe cei cu adevărat talentaţi, care merită lumina reflectoarelor. Văzând şi făcând!", a mai afirmat Florin Călinescu.

Contactaţi de MEDIAFAX, reprezentanţii Pro TV nu au precizat iniţial dacă Florin Călinescu îl va înlocui pe vreunul dintre actualii juraţi ai emisiunii "Românii au talent" (Andra, Mihaela Rădulescu, Bebe Cotimanis şi Andi Moisescu) sau li se va alătura acestora.

Ulterior, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, Pro TV a anunţat că Bebe Cotimanis se va dedica în următoarea perioadă proiectelor de televiziune şi teatru în care este implicat.

"Datorită experienţei sale, Bebe Cotimanis, jurat în sezonul cinci 'Românii au talent', a contribuit din plin la descoperirea talentelor şi a mizat de fiecare dată pe emoţia pe care concurenţii au reuşit să o transmită. În perioada următoare, actorul se va dedica proiectelor de televiziune şi teatru în care este implicat", spune Pro TV în comunicat.

Florin Călinescu este unul dintre cei mai cunoscuţi actori şi prezentatori din România. În lumea media, el a intrat la începutul anilor '90, la radio, cu emisiunea "Duminicile celor singuri", continuând cu emisiuni realizate la Pro TV şi Sport.ro.

Actor, regizor şi realizator de emisiuni TV şi radio, Florin Călinescu a absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică "Ion Luca Caragiale" şi a debutat în 1981, în serialul "Lumini şi umbre". Ulterior, a jucat în mai multe filme de succes, precum: "Asfalt Tango", "Filantropica", "Băieţi buni", "O vară de neuitat", "Anticamera" şi "Maria".

"Românii au talent", cel mai urmărit show de divertisment TV din România, a ajuns la cel de-al şaselea sezon. În prezent, caravana "Românii au talent" este în căutarea noului erou naţional, care merită să ajungă pe scenă şi să câştige marele premiu în valoare de 120.000 de euro, potrivit Pro TV.

În sezonul trecut al emisiunii, marele câştigător a fost trupa Speed Cubing, care a încântat juriul şi publicul cu un show de rezolvare a cubului Rubik.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FLORIN CĂLINESCU,
PRO TV,
EMISIUNE
/actualitate/florin-calinescu-este-noul-membru-al-juriului-emisiunii-romanii-au-talent-14833716
14833716
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.