FlorideLux deschide un nou atelier-florărie în Ploieşti

Autor: Andra Stroe Postat la 30 august 2018 72 afişări

FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale şi cadouri online şi offline din România, a deschis o nouă florărie în Ploieşti. Investiţia în noua locaţie din Ploieşti s-a ridicat la 10.000 de euro şi a constat în amenajarea spaţiului şi dotarea acestuia cu o cameră frigorifică profesională, cu pereţi din sticlă. Pe lângă tehnologie, compania a mai investit în sisteme de supraveghere, soft şi calculatoare, dar şi în pregătirea noii echipe de florişti.

FlorideLux deschide un nou atelier-florărie în Ploieşti

„Deschiderea unei noi florării în Ploieşti a fost un pas firesc în dezvoltarea noastră, mai ales că exista deja o cerere expresă a clienţilor noştri din Prahova. Aici am descoperit o piaţă matură, în care clienţii acordă o atenţie deosebită calităţii florilor şi designului floral”, declară Marius Dosinescu, CEO şi fondator FlorideLux.

Printre beneficiile pe care FlorideLux le pune la dispoziţia clienţilor din Ploieşti se numără livrarea rapidă, oriunde în judeţ, în toate zilele săptămânii, dar şi livrarea directă, concept cunoscut ca hand delivery. În curând, FlorideLux va organiza şi sesiuni de cursuri de florişti la atelierul din Ploieşti

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.