Floria a investit 50.000 de euro în primul magazin deschis într-un mall

Autor: Ioana Matei Postat la 30 ianuarie 2017 374 afişări

Grupul Floria marchează începutul anului 2017 cu lansarea unui nou magazin în portofoliul reţelei de florării Floria în Stradă; primul magazin Floria din cadrul unui mall a fost deschis de curând în AFI Cotroceni, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Floria a investit 50.000 de euro în primul magazin deschis într-un mall

Cu o suprafaţă de 20 mp, Floria AFI Cotroceni, magazinul este o replică a concept store-ului Floria în Stradă, din zona Piaţa Dorobanţi. Sistemul de climatizare de ultimă generaţie, permite stocarea produselor florale în cele mai bune condiţii.  Astfel, în cadrul noului magazin, clienţii pot alege dintr-o gamă variată de flori la fir, buchete şi aranjamente florale, plante în ghiveci de cea mai buna calitate, precum şi accesorii de home deco, cu design inedit.

 

Pentru deschiderea Floria AFI Cotroceni au fost investiţi 50.000 euro, lucrările de amenajare fiind realizate în şase săptămâni cu ajutorul unei echipe specializate de arhitecţi şi constructori.  

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.