Floria a ajuns anul trecut la venituri din amenajări peisagere de 500.000 euro

Autor: Ioana Matei Postat la 26 aprilie 2017 130 afişări

Divizia de amenajări peisagere a Floria a înregistrat anul trecut venituri de 500.000 euro; cel mai recent proiect de acest tip este proiectul care marchează aniversarea de 9 ani de la inaugurarea Băneasa Shopping City.

Floria a ajuns anul trecut la venituri din amenajări peisagere de 500.000 euro

Valoarea unui proiect floristic de asemenea amploare porneste de la aprox. 300 euro/mp, in functie de cantitatea de plante si tipologia lor, si poate ajunge la peste 1000 euro/mp. În cazul proiectului din centrul comercial Băneasa, acesta cuprinde amenajarea floristica pe trei zone complementare ce alcatuiesc decorul centrului comercial incepand cu 18 aprilie. Padurea fantastica, zona cea mai ampla din cadrul proiectului realizat de Floria, are o suprafata de aproximativ 70 mp si este inspirata de tematica spectacolelor Varekai ale Cirque du Soleil. Aceasta reprezinta o pregatire a vizitatorilor pentru momentul culminant al campaniei: prezentarea in avanpremiera a 3 acte din spectacolului VAREKAI by Cirque du Soleil, ce va avea loc in centrul comercial pe 2 mai.

La amenajarea floristica realizata de Floria pentru Baneasa Shopping City a lucrat o echipa alcatuita din 15 persoane (floristi, concept designeri si asistenti tehnici). In plus, datorita complexitatii proiectului, au fost implicate si resurse externe specializate (echipe de alpinisti).

Lucrarile de amenajare au durat 32 ore si au fost realizate in etape. Pentru zona principala (padurea fantastica) asamblarea junglei a durat 16 ore, timp in care au fost construite forme de relief, mixuri si texturi de cadre naturale, pentru a crea un efect vizual spectaculos. Grupul Floria operează floraria online Floria.ro, reţeaua de florării Floria În Stradă, precum şi divizia Floria la Evenimente. Divizia offline a Grupului demareaza, pe langa operarea florariilor si gestionarea evenimentelor, proiecte peisagistice si in zona de vanzari engros.  Reteaua de florarii Floria In Strada cuprinde 4 magazine in Bucuresti, in Piata Dorobanti, bd. Ion Campineau, Afi Cotroceni si Baneasa Shopping City, precum si o florarie in Ploiesti.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.