Florescu afirmă că şi-a triplat afacerile la The Advisers

Autor: Cristi Moga Postat la 31 ianuarie 2013 188 afişări

Horaţiu Florescu, brokerul de birouri care în primăvara anului 2009 a decis, alături de alţi parteneri, să îşi înfiinţeze propria firmă de consultanţă imobiliară - The Advisers Knight Frank -, şi-a triplat anul trecut veniturile până la un nivel de 2,6 milioane de euro, în special datorită tranzacţiilor intermediate în segmentul de birouri.

Horaţiu Florescu, brokerul de birouri care în primăvara anului 2009 a decis, alături de alţi parteneri, să îşi înfiinţeze propria firmă de consultanţă imobiliară - The Advisers Knight Frank -, şi-a triplat anul trecut veniturile până la un nivel de 2,6 milioane de euro, în special datorită tranzacţiilor intermediate în segmentul de birouri. Florescu conduce o firmă cu 30 de angajaţi într-o piaţă greu zdruncinată de criza ultimilor ani, în care marile firme, care fac parte din grupuri internaţionale, înregistrează în prezent venituri cuprinse între 2 şi 4 milioane de euro. "Am terminat 2012 cu încasări de 3,4 milioane de dolari (2,6 milioane de euro - n.red.) şi avem tranzacţii care s-au închis pe final de an şi nu au fost încă plătite", a declarat Florescu pentru ZF. Potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor, firma Prime Property Advisers, prin intermediul căreia The Advisers Knight Frank îşi desfăşoară activitatea, a înregistrat în 2011 venituri de 917.000 de euro şi un profit net de circa 120.000 de euro. În perioada de vârf a pieţei, Florescu genera singur comisioane de 5-6 milioane de euro, din care veniturile personale puteau ajunge la un milion de euro.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/florescu-afirma-ca-si-a-triplat-afacerile-la-the-advisers-10536312
10536312
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.