Flanco a vândut 50 de console PlayStation Vita în ziua lansării

Autor: Ioana Mihai Postat la 23 februarie 2012 93 afişări

Lanţul de retail electro-IT Flanco estimează vânzări de peste 4.000 de console PlayStation Vita până la finalul anului, înregistrând numai după ziua lansării vânzări totale de 150 de unităţi, inclusiv precomenzi.

Retailerul a desfăşurat o campanie de precomenzi cu câteva zile înaintea lansării din 22 februarie 2012, primind peste 100 de solicitări din partea clienţilor. În ziua lansării, Flanco a vândut peste 50 de console PlayStation Vita.

Potrivit reprezentanţilor Flanco, modelul PlayStation Vita cu conectivitate 3G şi WiFi a generat peste 60% din vânzările noii console portabile. PlayStation Vita 3G/WiFi este disponibil la preţul de 1.449 lei, în timp ce modelul PlayStation Vita WiFi poate fi achiziţionat la preţul de 1.129 lei din reţeaua Flanco.

Consolele PlayStation (PS3, PS2, PS VITA şi PSP) reprezintă peste 60% din vânzările de console în magazinele Flanco, potrivit retailerului. în acelaşi timp, jocurile şi accesoriile pentru consolele PlayStation reprezintă 65% din vânzările pe aceste categorii de produse în reţeaua Flanco.

"Lansarea PlayStation Vita, precum şi campaniile de testare pe care le desfăşurăm în magazinele din reţeaua Flanco pentru consolele de jocuri vor atrage o creştere de cel puţin 20% a vânzărilor pentru accesorii şi jocuri pentru PlayStation în 2012 ", a declarat Violeta Luca, marketing director Flanco.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/flanco-a-vandut-50-de-console-playstation-vita-in-ziua-lansarii-9337844
9337844
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.